Retoucheerwerk

 

Het retoucheren van één foto kost € 20,00.

Het retoucheren van twee foto’s kost € 17,50 per stuk (bij tegelijk aanleveren).

Het retoucheren van drie tot vijf foto’s kost € 15,00 per stuk (bij tegelijk aanleveren).

 

Voor een pakket van meer dan vijf foto’s zal een pakketprijs worden overeengekomen, afhankelijk van het aantal foto’s die worden aangeleverd.

 

Voor het aanleveren van de foto(’s) is het volgende mogelijk:

 

  • Je scant zelf de foto('s). Voor een optimaal eindresultaat is een resolutie van minimaal 300DPI gewenst;
  •  Je verstuurt de foto('s) per post. De foto(‘s) wordt/worden bij Photogroove gescand en z.s.m. per post aangetekend teruggestuurd.  De kosten hiervan worden doorberekend in de prijs.

 

De foto is in maximaal een week geretoucheerd, maar meestal kun je na een paar dagen al een resultaat verwachten. Dit is afhankelijk van de staat van de foto.

 

”Nadat ik de  foto(’s) heb geretoucheerd, ontvang je van mij de foto(’s) in klein bestandsformaat met watermerk om te beoordelen. Als je akkoord bent met het resultaat stuur ik de factuur op. Deze factuur graag binnen 14 dagen betalen. Na ontvangst van betaling verstuur ik de foto(’s) via WeTransfer in jpg-bestand in hoge resolutie. Dan kan je de foto ook in elk gewenst formaat en aantal laten afdrukken.

Als je nog niet akkoord bent, dan hoor ik graag wat je er nog aan veranderd wilt zien. Met die informatie ga ik verder aan de slag met de foto. Ik ga door tot je tevreden bent.”