Terugblik van klanten

juni 2021

 

Wendy zet een fijne setting neer en maakt prachtige portretten. Ze is een hele goede fotograaf.

 

 

Robert


maart 2021

 

Zwangerschapsshoot

Vooraf hebben we aangegeven geen standaard shoot te willen, maar vooral als 'onszelf' worden vastgelegd en dan bij voorkeur op het strand/duinen. Wendy wist een aantal hele mooie plekken. Het was een leuke, spontane maar zeker ook hele gezellige shoot. Waarbij we heel veel hebben gelachen en niet alleen voor de foto's. Ons zoontje (4 jaar) kreeg ook helemaal de vrijheid om te kunnen doen wat hij wilde en waar hij zin in had. Dit alles heeft geresulteerd in prachtige foto's, waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn!

 

Babyshoot

Mede door onze eerdere zeer positieve ervaringen hebben we Wendy gevraagd om de foto's te maken voor het geboortekaartje van ons dochtertje. Dit kon - heel fijn- bij ons thuis, waarbij alle tijd werd genomen en Wendy ontzettend veel geduld heeft gehad om prachtige foto's te maken. De foto's waren een perfecte basis om vervolgens een kaartje mee te ontwerpen, waar we ook alleen maar positieve reacties op hebben gehad! 

 

Danny&Pauline


maart 2021

 

Wat zijn de foto’s mooi geworden! Het geeft goed weer hoe relaxed de sfeer was tijdens de fotoshoot. We staan er alle drie leuk op. Met de nabewerking heb je er nog meer uitgehaald en zijn ze prachtig geworden!

Hartstikke bedankt voor deze mooie herinnering!

 

Groetjes Linda 


maart 2021

 

Aanrader. De manier waarop Wendy een fotoshoot doet maakt dat iedereen zich op z'n gemak voelt, ook als je niet graag op de foto gaat. Wij zijn nog steeds erg blij met de foto's die Wendy voor onze website maakte.

 

Edith (Ergo&Arbeid)


februari 2020

 

We zijn er tevreden met het werk wat jij geleverd hebt! Prachtige foto’s vooraf en tijdens het afscheidsfeest. Helemaal top en nogmaals veel dank voor alles!

 

Benjamin (Officemanager Zuiderstrandtheater)


januari 2020

 

De eerste keer dat wij, Milestone Logistics, met Photogroove hebben samengewerkt was in 2015.

 

Eerste opdracht was een portretfoto van alle personeelsleden voor de website en de tweede opdracht was 3 volle dagen op Ameland voor een luchtvrachtagenten bijeenkomst.

De samenwerking met Wendy ging heel prettig en ongedwongen.

 

In 2019 bestond Milestone Logistics 15 jaar en wederom Photogroove ingehuurd voor de foto’s van het feest met een optreden van Rene Froger.

 

De samenwerking was zeer professioneel, prettig en ongedwongen met prachtige foto’s (en fotoboek) als resultaat!

 

Wij zullen in de toekomst zeker weer van haar diensten gebruik maken wanneer wij weer een evenement of foto’s voor de website nodig hebben.

 

Milly (Milestone Logistics)